Must read

Must read: Een andere Black Friday

Dit jaar is het koopfeest online. Plus; dit is waarom bitcoin niet voor iedereen is en kleine aandelen doen het lekker.

"Groene waterstof draagt bij aan oplossing klimaatprobleem"
Een CO2-neutraal Europa in 2050 is geen droom, maar wel degelijk haalbaar. Een optie is de opschaling van groene waterstof, zodat bedrijven dat kunnen gebruiken als schone energiebron. Mark Lewis, Chief Sustainability Strategist van BNP Paribas Asset Management legt uit hoe dat zit.

Drie kortetermijneffecten van het grootste handelsverdrag ooit
Het zal een tijdje duren voordat het handelsakkoord RCEP in de Azië-Pacific/regio leidt tot lagere importtarieven. Maar dat betekent niet dat er op korte termijn niks verandert. ING ziet voor de komende paar jaar drie belangrijke effecten.

“Radicale verandering biedt nieuw beleggingspotentieel”
De coronacrisis heeft bij velen de urgentie versterkt dat de economie radicaal op de schop moet. Voor beleggers betekent dit dat ze duidelijke en slimme keuzes moeten maken, aldus Hans Stegeman van Triodos Investment Management.

Covid-19 liveblog: Tijd om winst te nemen
Hoe denken beleggingshuizen over de effecten van de coronapandemie? BMO GAM vreest einde aandelenrally, ING en Robeco zijn bullish over 2021, UBS AM koopt cyclische aandelen, Janus Henderson rekent op herstel vastgoed, en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). 

Dit is waarom bitcoin niet voor iedereen is

Deze Black Friday is anders
Forbes legt uit waarom.

Kleine aandelen doen het lekker
De Russell 2000 heeft een prima novembermaand.  

Salesforce wil Slack kopen
Met een prijskaartje van meer dan zeventien miljard dollar zou dit wel eens de grootste overname van Salesforce kunnen worden. 

Even off-topic

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus