Must read

Must read: Europa klimt uit de crisis

Stapje voor stapje. Plus: teken aan de wand dat grootste mall in VS achterloopt met hypotheek en veel nieuwe beleggers in de markt.

Risicovolle staatsobligaties zijn minder eng dan ze lijken
De geschiedenis laat zien dat het niet afbetalen van staatsleningen door overheden veel minder vaak voorkomt dan gedacht, aldus Wim van Zwol. Zelfs obligaties van probleemlanden kunnen aantrekkelijk zijn, mits het risicobeheer solide is.

Dit zijn de winnaars van de Lipper Fund Awards 2020
Een bijeenkomst was niet mogelijk, dus hebben we een digitaal tijdschrift gemaakt met daarin alles over de Lipper Fund Awards 2020. Lees de interviews met de winnaars en hun visies op het post-corona-beleggingslandschap.

Fondsmanagers: Dit is een bearmarktrally
Uit de maandelijkse enquête van Bank of America Merrill Lynch onder fondsmanagers blijkt dat een overgrote meerderheid rekent op een nieuwe beurscorrectie. Er is wel iets meer optimisme over groeiherstel.

COVID-19 liveblog: Wat zeggen de beleggingshuizen?
Robuuste telecoms, meer kansen in EM, professionele beleggers pessimistisch, de 5 rouwfasen van een goede marktcrisis, einde opkoopprogramma ECB alweer in zicht, de winnaars van vandaag zijn de winnaars van morgen, betere kansen in de VS, beleggers zoeken het in bedrijfsobligaties, goud vliegt wel verder, en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

Teken aan de wand

Ojee

Of dit nu goed is....
Mensen die vaak gokken op sportwedstijden en dat nu dus niet kunnen doen, gaan nu maar beleggen. Maar of deze mensen zo'n aanwinst zijn voor de markt... De FT schrijft erover.

Zijn aandelen overgewaardeerd?
Hangt ervan af welke aandelen.

Europa klimt uit de crisis

Misschien wel ja

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus