Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. Nick vindt het erg interessant en probeert bij IEX uit te vinden welke tak van sport hem het beste ligt.

Deal TomTom en Nvidia

TomTom sluit een deal met Nvidia voor PX2. Het programma van Nvidia voor zelfrijdende auto's. TomTom mag de kaarten leveren.

 

TomTom sluit een deal met Nvidia. Het bedrijf mag de kaarten maken voor een systeem van Nvidia voor zelfrijdende auto's. Dit is een mooie naam die TomTom aan zich bindt:

 

 

De koers loopt vanaf 12 uur sterk op. We zagen deze koersbeweging eerder dan het nieuws. 

 

 

Uit het persbericht op de site van TomTom:

NVIDIA and TomTom (TOM2), the Dutch mapping and navigation group, today announced they are partnering to develop artificial intelligence to create a cloud-to-car mapping system for self-driving cars.

The work combines TomTom’s extensive HD map coverage, which already spans more than 120,000 km of highways and freeways, with the NVIDIA DRIVE™ PX 2 computing platform. Together, the solution accelerates support for real-time in-vehicle localization and mapping for driving on the highway.

En we hebben ook al een uitsmijter :-) 

 

 


Nick Bakker is marketwatcher bij IEX.nl. Nick Bakker kan posities innemen op de financiële markten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX redactie.

Lees meer

    Impact beleggen