Nieuws

Stephen Dougherty Global Head of Product bij Aegon AM

Dougherty wordt verantwoordelijk voor het beheer van het wereldwijde productaanbod van Aegon AM. Vanuit Chicago zal hij een team van elf medewerkers aansturen. Hij rapporteert aan Chris Thompson, Global Head of Client Group.

Dougherty (zie foto) heeft meer dan 25 jaar ervaring in vermogensbeheer. Hij komt over van Voya Investment Management, waar hij sinds 2007 werkzaam was.

Als Managing Director, Head of Structured Assets and Alternatives, leidde Dougherty vanaf 2010 bij Voya de productontwikkeling, lancering en doorlopende ondersteuning van het aanbod op het gebied van alternatives.

Voor Voya was Dougherty Vice President, Fixed Income, Currency and Commodities Group bij J.P. Morgan. Hij bekleedde ook senior functies bij OnExchange, Société Générale, Citibank en Bank of America.

Dougherty's benoeming is de laatste in een reeks van recente wereldwijde benoemingen van het Aegon AM, waaronder Anne Coupe als Global Head of Consultant Relations & Global Financial Institutions in juli en Russ Morrison als Global Chief Investment Officer voor het Fixed Income Investment Platform in juni.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie