Nieuws

Arno Norro verlaat Nordea AM voor Comgest

Arno Norro (27) wordt voor Comgest verantwoordelijk voor de Belgische markt. Hij zal binnen de Benelux nauw samenwerken met Lodewijk van der Kroft, die eindverantwoordelijk is voor de regio. Norro is afkomstig van Nordea Asset Management waar hij medeverantwoordelijk was voor de sales in de Benelux.

Arno Norro is cum laude afgestudeerd in business engineering met specialisatie in financiële markten aan de Universiteit van Gent en is CFA charterholder.

Lodewijk van der Kroft: “Arno Norro is een ervaren kracht, die weet dat dienstverlening vandaag de dag inhoudt dat je naast de klant staat en de dialoog moet aangaan. Hij kent de Belgische markt zeer goed."

Arno Norro van Comgest

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?