Nieuws

Mark Schilstra naar BNP Paribas Securities Services

BNP Paribas Securities Services heeft Mark Schilstra per 15 april benoemd tot Hoofd Securities Services Nederland & de Nordics.

In deze rol is hij verantwoordelijk voor de organisatie en dienstverlening aan klanten in Nederland en de Nordics. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en uitvoering van het groeiplan in de beide regio’s.

Mark Schilstra volgt Robert van Kerkhoff op, die sinds 2015 deze rol vervulde en sinds 1 maart 2019 binnen BNP Paribas Securities Services is aangesteld als Hoofd Luxemburg, Nederland & de Nordics.

Schilstra rapporteert binnen BNP Paribas Securities Services aan Robert van Kerkhoff en op lokaal niveau aan Geert Lippens, CEO & Country Head BNP Paribas Nederland.

De afgelopen twee jaar was Mark Schilstra werkzaam bij State Street Bank waar hij (Co-) Hoofd was van het Luxemburgse Operations Team. Daarvoor heeft hij verschillende managementposities bekleed binnen de bank- en custodysector.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alternatieve beleggingen