Nieuws

Mannen, waar zijn jullie nou?

Dat vrouwenoffensief bij de verkiezing voor de Dutch Investment Influential 2018 werkt. De heren hebben het nakijken in het tussenklassement.

Over een dikke 24 uur sluit de voorronde. Het lijstje hieronder zijn de dames en heren die dan mee zouden gaan naar de finaleweek volgende week.

Dan ligt het deelnemersveld weer helemaal open en zou theoretisch ook de nummer 25 van nu uitgeroepen kunnen worden tot DII 2018.

U kunt dus nog tot morgen einde middag stemmen in de voorrondes.

Hoe de verkiezing werkt, leest u onder het ranglijstje. 

Dit is de tussenstand donderdagmiddag 14.15 uur: 

 1. Mary Pieterse-Bloem
 2. Leni Boeren
 3. Merel van Vroonhoven
 4. Janneke Willemse
 5. Wilma de Groot
 6. Klaas Knot
 7. Rishma Moennasing
 8. Barbara Baarsma
 9. Masja Zandbergen
 10. Frederik van Beuningen
 11. Iris van de Looij
 12. Narina Mnatsakanian
 13. Angelien Kemna
 14. Ruulke Bagijn
 15. Mathijs Bouman
 16. Corné van Zeijl
 17. Else Bos
 18. Sandor Steverink
 19. Edith Siermann
 20. Monique Donders
 21. Lars Dijkstra
 22. Caroline Muste-Merks
 23. Han de Jong
 24. Arlette van Ditshuizen
 25. Léon Cornelissen

Hoe werkt het?

Maandag 19 november tot en met vrijdag 23 november zijn de voorrondes. U kunt de hele week onbeperkt stemmen op zo'n 150 beleggingsprofessionals.

U klikt steeds de persoon aan die u het meest invloedrijk vindt. Steeds is de keuze uit twee namen. U kunt onbeperkt stemmen. Vrijdag 23 november, einde dag maken wij de tussenstand op.

De 25 kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de finaleronde. Alle stemmen worden dan weer op nul gezet, de afvallers doen niet meer mee.

De finale start op maandag 26 november en duurt tot en met vrijdag 30 november. Op maandag 3 december maken wij dan bekend wie volgens u de meest invloedrijke belegger is van 2018.

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Lees meer

  Assetallocatie