Must read

Must read: Trump wil ook TikTok-geld

De overheid wil graag meedelen bij een TikTok-deal. De Fed heeft de rol van wereldhoeder en aandelen moeten eerst dalen voordat ze verder omhoog kunnen, aldus Morgan Stanley.

Monetair beleid: Catch22
De rente kan niet meer omhoog, omdat dan het risico levensgroot is dat de reactie op financiële markten de economie een flinke dreun uitgeven. Maar wat als er toch inflatie optreedt? Marcel Tak houdt zijn hart vast.

El-Erian blijft kritisch over big-tech
Mohamed El-Erian is pessimistisch over de economie. Technologiebedrijven staan er nog het best voor, maar de beurskoersen zijn te hoog.

COVID-19 liveblog: Wat zeggen de beleggingshuizen?
ABN AMRO terughoudend over aandelen, M&G gaat voor beursgenoteerde infra, BlackRock prefereert Europese aandelen, Amundi zet in op VS schuld, tech in EM is volgens Jupiter ondergewaardeerd, en nog veel meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). 

De nieuwe rol van de Fed

Ander perspectief

MS: Er kan 10% vanaf
Morgan Stanley denkt dat aandelen eerst 10% zullen dalen voordat de bull-markt verder kan. 

Trump wil ook TikTok-geld
Hij gaat akkoord als de overheid mee mag delen... 

Argentinië is bezig met een deal
Met obligatiehouders zoals BlackRock

BP past ook dividend aan

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Assetallocatie