Must read

Must read: Wie heeft er nog kantoren nodig?

Het coronavirus heeft grote impact op de vastgoedmarkt. Plus; de kosten van de reddingsoperatie in de EU, de recordbalans van de Fed en de Britten ruziën door.

Eurozone is dé grens overgestoken
Dat er Europese staatsobligaties komen, is goed voor beleggers en voor de euro. Maar, wat kost het om het eurohuis stabieler te maken en gaat dat wel lukken, vraagt Edin Mujagic zich af.

Boutiques bewijzen waarde in crisistijd
Kleine effectenbanken hadden het de laatste jaren niet makkelijk, maar kunnen in crisistijd hun waarde bewijzen.

Covid-19 liveblog: Wat zeggen de beleggingshuizen?
De hunt for yield gaat verder, beste kansen voor aandelen, koop Europese banken, markt private debt floreert, Italiaanse schuld koopwaardig, robuuste telecoms, nog meer kansen in EM, einde opkoopprogramma ECB alweer in zicht, en méér opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

Banken lenen veel meer uit
Financiering door banken van bedrijven in coronatijd stijgt tot bijna dertien miljard euro

Terug naar normaal?

Schoenen van de baas (maar wel zelf betalen)

De Britten ruziën door
(en dat is niet goed voor Johnson, en misschien ook niet voor beleggers als er weer een nieuwe ronde onzekerheid komt over Brexit)

Dat is nogal een getal

De kosten van de reddingsoperatie in Europa

Impact van coronavirus op de kantorenmarkt
Bij ABN Amro werkt circa 90% van de werknemers voor 100% thuis, net zoals bij veel andere bedrijven. Zo bezien is de coronacrisis het grootste collectieve thuiswerkexperiment ooit. Met grote en permanente gevolgen; op ons gedrag en op de kantorenmarkt.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus