Must read

Must read: Geen kolen, geen goud en zilver

Beleggers schonen de portefeuilles op. Verder; Griekenland bijna junk-af en Vier scenario's voor de Britse verkiezingen.

Centrale bankiers, houd uw mond dicht!
Centrale bankiers zouden wat minder moeten praten en juist meer moeten luisteren, vindt Edin Mujagic. Want een te voorspelbaar monetair beleid werkt ook niet.

Vier scenario's voor de Britse verkiezingen
De Conservatieven hebben bij de verkiezingen in december iets betere kaarten dan Labour, maar een succesvolle Brexitdeal is nog heel ver weg.

Lastige vragen
Verantwoord beleggen gaat over het behalen van financieel rendement, maar ook rekening houden met toekomstige generaties. Wat als deze toekomstige generatie de beleggers van NN Investment Partners een aantal vragen voorlegt?

Griekenland bijna junk-af
Een nagenoeg sluitende begroting, dalende werkloosheid en gunstige herfinancieringsvooruitzichten vergroten op termijn de kans dat de kredietwaardigheid van Griekenland opgewaardeerd wordt naar een BBB-rating, aldus LGIM.

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). 

Rekening houden met politiek heeft geen zin
Beleggers hoeven nog geen rekening te houden met hun portefeuille met de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020

Niet alle ETF's gaan even lekker
Dit zijn de ETF's die wel eens zouden kunnen verdwijnen

Nog even wachten

Niet meer in kolen
De Europese Investeringsbank staakt investeringen in fossiele brandstoffen per eind 2021.

Even geen edelmetalen

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Assetallocatie