IEXProfs Magazine

IEXProfs Magazine is een onafhankelijk en onmisbaar digitaal tijdschrift, dat gratis is voor de professionele belegger actief in Nederland. Het wordt vier keer per jaar online uitgegeven. De doelgroep is beleggingsprofessionals in Nederland, werkzaam voor banken, family offices, vermogensbeheerders, pensioenfondsen, verzekeraars of als zelfstandig beleggingsadviseur. Onderwerpen die veelvuldig aan bod komen zijn onder andere beleggingsfondsen, ETF’s en alternatives en brede ontwikkelingen in de beleggingsindustrie, zoals passief versus actief beleggen, ESG en fintech. Iedere editie staat in het teken van een of meerdere specifieke thema’s.

Wilt u ook een gratis abonnement op IEXProfs Magazine - Het magazine voor de professionele belegger?
Klik hier om u aan te melden.

 
COLOFON

Hoofdredactie:
Pieter Kort

Redactie:
Fleur van Dalsem en Rob Stallinga

Directie:
Mark Termeer

Ledencentrum:
Alle abonnees en leden van IEX kunnen hun eigen (adres-)gegevens beheren via Mijn IEXProfs en daar zelf wijzigingen aanbrengen. Password of email vergeten: klik dan op inloggen en vervolgens op 'wachtwoord vergeten'.

Advertenties:
Informatie over onder meer tarieven en bereik vindt u hier.
Sales:(sales@iexmedia.nl)
Traffic:(traffic@iexmedia.nl)

Niets uit deze uitgave mag op enigerlei wijze worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten van IEX Media B.V. zijn van toepassing de voorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. IEX magazine bevat informatie en wenken, die met de meeste zorgvuldigheid zijn samengesteld. IEX Media B.V. en de bij deze uitgave betrokken redactie en medewerkers aanvaarden geen aansprakelijkheid voor mogelijke gevolgen, die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van in deze uitgave opgenomen informatie en wenken. De gegevens zoals wij die van u hebben ontvangen, kunnen worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of aanbiedingen door IEX Media B.V. en speciaal geselecteerde bedrijven. Indien u dit niet wenst, gelieve een briefje te sturen naar: IEX Media B.V., tav de klantenservice, Postbus 93616, 1090 EC Amsterdam.

IEXProfs magazine wordt uitgegeven door IEX Media B.V. © IEX 2022