Nieuws

Mary Pieterse-Bloem aan kop in DII 2018

Mary Pieterse-Bloem gaat na twee dagen op kop in de verkiezing van de meest invloedrijke beleggingsprofessional 2018.

Tot vrijdag eind van de middag kunt u nog stemmen in de voorronde. Vanaf maandag gaan de 25 professionals waar u het meest op stemde door naar de finaleronde. Die is dan de hele volgende week.

Stemmen kan hier.

Maar zo ver is het nog niet. Dit is de tussenstand op dinsdagmiddag 20 november 15.00 uur. En ons vrouwenoffensief heeft direct effect. De top drie wordt geheel bezet door de dames. 

 1. Mary Pieterse-Bloem
 2. Merel van Vroonhoven
 3. Leni Boeren
 4. Wouter Weijand
 5. Barbara Baarsma
 6. Han de Jong
 7. Ruulke Bagijn
 8. Klaas Knot
 9. Frederik van Beuningen
 10. Sandor Steverink

Hoe werkt het?

Maandag 19 november tot en met vrijdag 23 november zijn de voorrondes. U kunt de hele week onbeperkt stemmen op zo'n 150 beleggingsprofessionals.

U klikt steeds de persoon aan die u het meest invloedrijk vindt. Steeds is de keuze uit twee namen. U kunt onbeperkt stemmen. Vrijdag 23 november, einde dag maken wij de tussenstand op.

De 25 kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de finaleronde. Alle stemmen worden dan weer op nul gezet, de afvallers doen niet meer mee.

De finale start op maandag 26 november en duurt tot en met vrijdag 30 november. Op maandag 3 december maken wij dan bekend wie volgens u de meest invloedrijke belegger is van 2018.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Lees meer

  Impact beleggen