Must read

Must read: Nog positief

Amerikaanse obligaties rendeerden positief. Plus; adviseurs moeten hun klanten bellen, niet mailen, en de ECB-posities zijn voorlopig vast.

BNP Paribas AM: 2021, na de lockdowns
In 2021 proberen we beleggers te helpen bij het navigeren door de volgende fasen van de pandemie, de erfenis van de lockdowns en het daaropvolgende economisch herstel. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om mee blijven te denken aan oplossingen voor de klimaatcrisis en de sociale en economische problemen die door de pandemie aan het licht zijn gekomen.

Kan goud richting 3000 dollar?
De CFA ziet drie scenario's voor de goudprijs in 2021. In een geval levert dat een prijs op van 3000 dollar.

Covid-19 liveblog: 25% winstgroei in 2021 mogelijk
Hoe denken beleggingshuizen over de effecten van de coronapandemie? NN IP ziet beste kansen voor Europese aandelen en high yield, ook Optimix verwacht een mooi beursjaar. Robeco is niet bang voor Amerikaanse inflatie, T. Rowe Price gaat voor Chinese beleggingen, en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). Maak kennis met de negen nieuwe fondsen in de actieve portefeuille.

Nog positief

Mailen is uit, bellen is sneller
Waarom adviseurs nu vaker moeten belen dan emailen naar hun klanten.

De olieprijs ondertussen

Goede vooruitzichten koper
Dit zijn aandelen die daarvan profiteren, aldus Morgan Stanley. 

Kaarten zijn geschud

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus