Must read

Must read: Buffett koopt bij

En wel preferente olie-aandelen. Plus: waar het coronavirus de economie allemaal raakt en heeft u wel een broek aan vandaag?

Merkel moet Europa redden
De plannen die de ECB gisteren presenteerde zijn prima voor economie en markten. Maar Lagarde beloofde eerder meer, aldus Edin Mujagic. Het is nu aan de Duitse bondskanselier om Europa te redden.

Volatiliteit geen oplossing voor actieve managers
Actieve fondsmanagers zullen niet kunnen profiteren van de verhoogde marktvolatiliteit. Integendeel, het zal nog moeilijker worden de concurrentieslag met ETF's aan te gaan.

COVID-19 liveblog
Wat zeggen de beleggingshuizen? 

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). Dit is de nieuwe IEXFonds 40

Verkiezing IEX Investment Influential: Laatste dagje vandaag
De uitverkiezing van IEX Investment Influential 2020 is razend spannend. Lukas Daalder (BlackRock), Mary Pieterse-Bloem (ABN AMRO), Valentijn van Nieuwenhuijzen (NN IP) en Bob Homan (ING) vechten om de eerste plaats Wie wint? Stem ook!

Buffett koopt bij

Ehhh, vraag uw kinderen maar

Het corona-effect

Welkom terug in het 0%-tijdperk
Van 0% rendement wel te verstaan.

Heeft u wel een broek aan vandaag?

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Assetallocatie