Must read

Must read: Bovennatuurlijke hulp voor Netflix

Stranger Things 3 geeft Netflix een boost, de Britten willen helemaal niet weg en KPN doet iets wat niet mag.

Impeachment voor beleggers oninteressant
Vermogensbeheerder Amundi AM maakt zich niet zo veel zorgen over een afzettingsprocedure tegen Trump. Veel erger zou een populaire linkse tegenkandidaat zijn bij de verkiezing in 2020.

Brexit: Er is een nieuwe deal
Met nog twee weken te gaan tot een no-deal-Brexit, zijn er vandaag toch afspraken gemaakt over een vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU. Nu nog de goedkeuring.

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). 

Energie-investeringen

Supermerken
Apple, Google, Amazon, Microsoft en Coca-Cola zijn de allersterkste merken.

Netflix geholpen door het bovennatuurlijke
Het derde seizoen van Stranger Things zorgt voor nieuwe klanten voor Netflix. De groei zat in het slop door meer concurrentie op de markt.

De Britten willen toch niet weg

KPN doet iets wat niet mag
KPN verstoort volgens de ACM de markt voor glasvezelnetwerken. KPN zou onder meer investeerders afschrikken die geld willen steken in concurrenten op de glasvezelmarkt.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Alternatieve beleggingen