Must read

Must read: Beleggen in Duitsland lastig

Het wordt eerst erger, voordat het beter wordt. Plus: Adyen te duur, outflows bij Invesco en omgekeerde rentecurve is geen probleem.

Omgekeerde rentecurve is geen probleem
Nu de Amerikaanse lange rente lager ligt dan de korte, steekt recessie-angst de kop op. Hoe terecht is dat? Onterecht, zeggen de meeste assetmanagers.

Hedgefondsen: is 1/30 het nieuwe 2/20?
Hedgefondsmanagers komen met steeds meer verschillende kostenmodellen. Het klassieke 2/20 verliest terrein; is 1/30 de oplossing?

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). Het is dit jaar stuivertje wisselen.

Ook goedemorgen

Adyen te duur

Beleggen in Duitsland lastig
Vindt ook de fondsmanager van het DWS Deutschland-fonds. Het zal economisch eerst slechter gaan voordat het weer beter wordt.

Groot geld voor WeWork, Uber en Bird
Een VC-belegger legt uit dat de grootste verandering nu het vele geld voor hippe start-ups is

Voorbeeld MPT: de adviseur van Bernie Sanders

Kort ritje
Uw beleggingshorizon zou wel eens korter kunnen zijn dan u denkt

Lekker dan

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus