Must read

Must read: Long koe

Varkensziekte zorgt voor nog meer import rundvlees in China. Plus; beleggen in de ruimte en Dallas Cowboys veeeeel duurder dan Ajax.

Hoe big data duurzaam beleggen verandert
Hoe is artificial intelligence/big data in te zetten bij duurzaam beleggen? Iain Richards, Head of Responsible Investment EMEA bij Columbia Threadneedle Investments gebruikt big data bij het selecteren van ESG-aandelen.

Tien factoren voor succes met actief management
Actief beleggen staat onder druk. De concurrentie met indexfondsen en ETF's is moordend. De Focus Consulting Group gaat op zoek naar de tien belangrijkste factoren die een goed actief managementteam nodig heeft om deze strijd te overleven.

Actief versus passief beleggen De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

Ajax, move over

Beleggen in de ruimte
Met een ETF die UFO heet...

Obligatie-ETF's zijn voor iedereen
Bedacht voor particulieren, geadopteerd door professionals.

Smallcaps blijven onderpresteren
Hoe u het ook wendt of keert.

Beleggen in een tijd van deglobalisering
Hoe zou dat moeten, na 20 jaar van globalisering?

Long koe

Eerst de droppings, nu dit

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Pensioen