Must read

Must read: Zo ziet een correctie eruit

Dan weet u dat weer. Plus, partij May krijgt klappen, Tesla heeft toch geld nodig en alle beleggingsprofielen weer in de plus.

Tien risico's die de markt bedreigen
Fundamenteel gaat het fantastisch met de aandelenmarkt. Maar er liggen wel tien risico's op de loer, aldus Anatole Kaletsky van Gavekal Research.

Doorgeefcolumn: De groeiende duurzaamheidsbehoefte
Chief Client Officer van NN Investment Partners, Hester Borrie, legt uit hoe het is om in te spelen op een internationaal groeiende, steeds luider uitgesproken klantbehoefte aan duurzaamheid.

Alle beleggingsprofielen weer in de plus
Het herstel op de beurzen in het eerste kwartaal werkt door in alle beleggingsprofielen, aldus Finner. De rendementen lopen op van 3,6% in een zeer defensief profiel, tot maar liefst 12,2% in het zeer offensieve profiel.

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

Buffett valt van zijn geloof

Partij May krijgt klappen

Digitale verzekeraar Lemonade komt naar Amsterdam
Lemonade, een snel groeiende internetverzekeraar uit New York die onlangs 300 miljoen dollar ophaalde, opent binnenkort een kantoor in Amsterdam. Dat zegt een goed geïnformeerde bron rond de insurtech.

Tesla heeft dringend geld nodig
Dus toch.

Tactische assetallocatie april
Zo deden de verschillende portefeuilles het in april.

Zo ziet een correctie eruit

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Alternatieve beleggingen