Nieuws

Must Read: aandelen zijn oversold, wat nu?

Wat is de volgende stap? Plus: Netflix en Meta zijn nu waarde-aandelen, er komt een faillissementgolf aan in retail en een grapje van Corné.

Brengt de hoge inflatie Donald Trump terug?
De hoge inflatie - die ook niet zo maar naar beneden komt - kan in de VS ook politieke gevolgen hebben. Biden kan de schuld krijgen en wie weet keert Trump dan wel terug, aldus Edin Mujagic

Raar dat obligaties en aandelen tegelijk dalen?
De afgelopen decennia stegen obligaties bijna altijd als aandelen flink daalden. Dit keer gaan ze allebei omlaag. Is dat normaal?

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

Wat nu?
Wat gebeurt er nu aandelen oversold zijn

De machtigste
Wie zijn de machtigste mannen en vrouwen in de beleggingsindustrie? FT (abo) zet ze op een rij. 

Van groei naar waarde

Daar komt een faillissementsgolf

Zalando duikt omlaag
Waar u in de coronacrisis zoveel kocht, .. u weet wel, het Duitse Zalando, daar gaat het nu even niet zo goed meer mee. De verslechterende economische omstandigheden zijn de boosdoener. 

Dit is nog geen herstel
De S&P 500 lijkt aan een herstel te beginnen, maar dit is niet het einde van de bearmarkt dan. Société Générale denkt dat de index met deze inflatiecijfers nog wel 33% verder omlaag kan.

Grapje van Corné

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

    Assetallocatie