Nieuws

Must Read: geld verbranden

Het vermogen dat nu in rook opgaat is historisch hoog. Plus: dit is een andere beermarkt, de markt weet het niet en pensioen is voor sukkels.

25 aandelen voldoen
Michael Hughes over de bijzondere eigenschappen van het GuardCap Global Fund: “Uitgangspunt is dat de economische cyclus voor de fondsprestaties een veel kleinere rol speelt dan bij de meeste andere strategieën." De clientportfoliomanager is aankomende donderdag een van de sprekers tijdens een speciaal webinar van Alpha Research en IEXProfs.

De rol van inflatie is veranderd
Vermogensbeheerder Ben Carlson kijkt naar de geschiedenis van inflatie en de rol die inflatie de laatste anderhalve eeuw gespeeld heeft op de beurs. De onzekerheid kan hij niet wegnemen.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

De markt weet het niet

Wat zijn ze nu weer van plan?

Hoe zit dat?

Andere beermarkt
Deze bearmarkt is heel anders dan de coronadip. Dit zijn de verschillen.

Geld verbranden
De omvang van het vermogen dat nu in rook opgaat is historisch groot.

Het schiet niet op

De uitsmijter: pensioen is voor sukkels

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

    Assetallocatie