Nieuws

Lars Dijkstra Chief Sustainability Officer bij Van Lanschot Kempen

Lars Dijkstra is hoofd van het Sustainability Centre van Van Lanschot Kempen geworden. Erik van Houwelingen neemt Dijkstra’s CIO-takenpakket over.

Lars Dijkstra werkt sinds 2005 bij Van Lanschot Kempen als Chief Investment Officer en is tevens sinds begin dit jaar hoofd van Core Investment Strategies. Als Chief Sustainability Officer is hij hoofd van het Sustainability Centre en rapporteert hij aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Naast zijn werk voor Van Lanschot Kempen is Lars Dijkstra penningmeester van Eumedion, de belangenbehartiger van institutionele beleggers op het terrein van corporate governance en duurzaamheid, en lid van The 300 Club, een internationale groep vooraanstaande beleggingsprofessionals die het bewustzijn vergroten over de impact van het huidige marktdenken en -gedrag.

Daarnaast is Dijkstra betrokken bij FCLTGlobal, een non-profitorganisatie die langetermijnwaardecreatie voor bedrijven, spaarders en gemeenschappen stimuleert.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?