Nieuws

Oldrik Verloop naar Aquila Capital

Verloop wordt verantwoordelijk voor business development Benelux en Scandinavië bij vermogensbeheerder Aquila Capital.

Oldrik Verloop wordt verantwoordelijk voor de business development Benelux en Scandinavië bij vermogensbeheerder Aquila Capital. Verloop is afkomstig van de Zwitserse bank Wegelin & Co, waar hij een markttoegangsstrategie ontwikkelde en implementeerde voor de institutionele markten in de Benelux en Scandinavië. 

De in Duitsland gevestigde vermogensbeheerder richt zich op 'alternatieve en niet-traditionele' beleggingen en heeft 3,3 miljard euro onder beheer. Volgens oprichter Roman Rosslenbroich stemt Aquila zijnstrategieën af op de grote trends en issues wereldwijd, 'waarop traditionele beleggingsstrategieën eenvoudigweg geen adequaat antwoord hebben'.

Met die aanpak wil Aquila vooral de Nederlandse institutionele beleggers voor zich winnen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie