Nieuws

Rosl Veltmeijer portfoliomanager Fixed Income bij Triodos

Rosl Veltmeijer is benoemd tot portfoliomanager Fixed Income bij Triodos Investment Management. Ze volgt Jeroen van Herwaarden op bij het fonds.

Rosl Veltmeijer werkt reeds sinds 2011 voor Triodos Investment Management. Sinds 2017 werkt ze in het portfoliomanagementteam.

Daarvoor was ze in de rol van Head of Research verantwoordelijk voor het ontwikkelen en toepassen van duurzame beleggingscriteria en de engagement activiteiten van Triodos Investment Management.

Veltmeijer heeft een doctoraal in Social Banking and Social Finance van de Universiteit van Plymouth en begint aan haar laatste jaar van het postdoctoraal VU-VBA programma Investment Management.

Jeroen van Herwaarden is per 1 juni 2020 benoemd als fondsmanager van Triodos Euro Bond Impact Fund.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine duurzaam beleggen