Nieuws

State Street voegt twee medewerkers toe aan team Amsterdam

Mark van Weezenbeek en Bob A.G. Folmer versterken het Amsterdamse team van State Street.

Mark van Weezenbeek )foto) is aangesteld als country manager en hoofd van State Street Global Services, Nederland, terwijl Bob A.G. Folmer zal toetreden tot State Street als hoofd van Asset Owner Sales voor Nederland. Zowel Van Weezenbeek als Folmer zullen vanuit Amsterdam werken.

Als landmanager zal Van Weezenbeek de algemene bedrijfsstrategie aansturen, talent ontwikkelen, toezicht houden op risicobeheer, groeimogelijkheden nastreven en relaties onderhouden met stakeholders, aldus SSGS. 

Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Recentelijk bekleedde hij de functie van algemeen directeur bij KAS BANK, 

Bob Folmer

Bob Folmer (foto klein) wordt verantwoordelijk voor het leiden van verkoopactiviteiten en klantbetrokkenheid voor vermogensbezitters in Nederland.

Met meer dan twintig jaar ervaring in de branche waren Folmer's eerdere functies onder meer klantverkoopmanager en landmanager effectendiensten voor Nederland bij Citibank Europe PLC,en senior klantenservicemanager bij ING Bank Securities Services, Extra Clearing Group.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie