Nieuws

Julian Kramer naar Triodos IM

Triodos Investment Management heeft Julian Kramer benoemd als Head of Business Development & Investor Relations.

Bij Triodos geeft hij leiding aan team van twaalf sales- en cliëntservice-professionals verspreid over zes landen.

Julian Kramer heeft meer dan 25 jaar ervaring in leiding geven aan met name business development- en salesteams binnen de assetmanagementindustrie in Europa.

Hij heeft bijna tien jaar bij BNP Paribas Asset Management gewerkt, waar zijn laatste functie Deputy Head of Wholesale Distribution Europe was.

Daarvoor was hij meerdere jaren Head of External Distribution, Northern Europe, eveneens bij BNP Paribas AM. Eerder in zijn carrière heeft hij bij Fortis Investments gewerkt en veertien jaar bij ABN AMRO Private Banking en Asset Management, waar hij onder meer de rol had van Head of Private Client Sales Europe Non Domestic en verantwoordelijk was voor discretionair vermogensbeheer.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine duurzaam beleggen