Nieuws

Kim Pex naar Capital Group

Capital Group, met een beheerd vermogen van meer dan 1,9 biljoen dollar een van de grootste vermogensbeheerders ter wereld, heeft Kim Pex aangesteld als Associate Director, Financial Intermediaries, voor de Benelux.

Kim Pex opereert vanuit Luxemburg en gaat samen met het bestaande team de activiteiten in de Benelux uitbouwen en strategische partnerships met financiële intermediairs vormen om de beleggingsdiensten van Capital Grouponder de aandacht te brengen.

Pex werkte de afgelopen vier jaar bij Cardif Lux Vie als International Markets Manager. Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring in de Luxemburgse financiële sector. Eerder was hij in dienst bij onder meer IWI en Lombard International.

Om de aanwezigheid in Luxemburg verder uit te bouwen, heeft Capital Group dit jaar twaalf nieuwe medewerkers aangetrokken voor functies uiteenlopend van verkoop- en juridische ondersteuning tot fondsadministratie. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie