Nieuws

Sjoerd Hoogeveen nieuwe sales director institutional Schroders

Schroders heeft Sjoerd Hoogeveen aangetrokken als sales director institutional. Hij krijgt tot taak de institutionele relaties van Schroders in Nederland te versterken.

Sjoerd Hoogeveen (zie foto) is afkomstig van M&G waar hij medeverantwoordelijk was voor de institutionele markt als associate director institutional business development Benelux. Eerder werkte hij voor ING. Hoogeveen studeerde bedrijfseconomie in Tilburg en is CFA charterholder.

Sjoerd Hoogeveen van Schroders AM

Pieter Dalderop, verantwoordelijk voor de institutionele markt bij Schroders, is uitraard blij met de komst van Hoogeveen: “Hij is ervaren en weet dat dienstverlening aan de institutionele markt vandaag de dag meer dan ooit inhoudt dat je naast de klant staat. Het vergt een andere aanpak dan bijvoorbeeld vijf tot tien jaar geleden gewoon was."

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie