Nieuws

David Harleman Head of Product Development Triodos IM

David Harleman wordt per 1 april 2019 Head of Product Development bij Triodos Investment Management.

Hij zal invulling gaan geven aan de product development-agenda van Triodos en zal verantwoordelijk zijn voor het initiëren en ontwikkelen van nieuwe beleggingsfondsen voor Triodos Investment Management’s strategische impact investing thema’s, aldus de vermogensbeheerder. 

Harleman is in 2011 bij Triodos Investment Management begonnen als Investment Officer voor inclusive finance fondsen. In 2015 werd hij Regional Manager Latin America en sinds 2018 was hij als fondsmanager actief op het gebied van new business development en fondsmanagement.

Voorafgaand aan zijn loopbaan bij Triodos Investment Management werkte hij bij Fortis, later ABN AMRO, als Manager Corporate Social Responsibility en Adviseur Sustainable Development.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine duurzaam beleggen