Nieuws

Julius Baer verkoopt Nederlandse kantoor aan WMP

Julius Baer stopt met zijn kantoor in Nederland. De negen relatiemanagers en klanten (beheerd vermogen 1 miljard euro) gaan over naar Wealth Management Partners.

WMP koopt 100% van de aandelen Julius Baer Nederland, met kantoor in Amsterdam, voor een onbekend bedrag. De afronding van de deal zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2019 plaatsvinden.

De Zwitsers willen zich terugtrekken op hun kernmarkten. Vandaar dat ze al nieuwe kantoren hebben geopend in het Verenigd Koninkrijk en in Duitsland. 

Drie jaar geleden versterkte de vermogensbeheerder het relatiemanagementteam in Amsterdam nog met drie nieuwe krachten. Sinds 2014 zijn de Zwitsers actief op de Nederlandse markt. 

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie