Nieuws

Van Golstein Brouwers vertrekt bij Triodos IM

Marilou van Golstein Brouwers treedt met ingang van 1 januari 2019 terug als voorzitter van de directie van Triodos Investment Management.

Marilou van Golstein Brouwers is bijna 30 jaar geleden begonnen bij Triodos Bank en is de grondlegger van de beleggingstak van Triodos Bank.

Van Golstein Brouwers is sinds 2003 algemeen directeur van Triodos Investment Management en het bedrijf heeft momenteel 4,2 miljard euro aan vermogen onder beheer.

Jacco Minnaar, momenteel één van de vier directieleden, zal met ingang van 1 januari worden benoemd als directievoorzitter van Triodos Investment Management.

Na een korte transitieperiode, waarin Marilou van Golstein Brouwers zal aanblijven als directielid, zal de directie met ingang van 1 april 2019 uit drie directieleden bestaan.

Na haar vertrek bij Triodos Investment Management, zal Marilou van Golstein Brouwers zich tot juli 2020 inzetten voor een strategisch project van Triodos Bank.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine ETF's