Nieuws

BlackRock verliest hoofd Europese aandelen

Alice Gaskell, samen met Andreas Zoellinger, baas over drie grote Europese aandelenfondsen van BlackRock, verlaat de firma om meer tijd met haar familie door te brengen.

Na 24 jaar te hebben gewerkt voor BlackRock kiest Alice Gaskell (1972) voor een loopbaanonderbreking. Ze verlaat BlackRock en gaat het wat rustiger aan doen. Dat zadelt collega Andreas Zoellinger wel op met meer werk. De een zijn rust is de ander zijn stress.

 

Alice Gaskell

Zoellinger en Gaskell waren immers samen verantwoordelijk voor drie Europese aandelenfondsen, te weten: BGF European Equity Income (2,5 miljard euro onder beheer), BGF Euro Markets (3,7 miljard euro) en Blackrock Continental Europe Fund (2,17 miljard euro).

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine ETF's