Nieuws

DWS benoemt CFO private equity

Neel Mehta is de nieuwe Chief Financial Officer Private Equity bij de Duitse vermogensbeheerder DWS (voorheen Deutsche Asset Management).

Menta wordt bij DWS verantwoordelijk voor de accountancy en funding en zal samen met het senior beleggingsteam leiding geven aan de groei en ondersteuning van DWS's twee miljard euro in private equity.

Mehta komt van Mayfair Equity Partners LLP, waar hij verantwoordelijk was voor accountancy, fondsstructurering en compliance. Eerder was hij manager bij Keyhaven Capital Partners Limited en werkzaam voor RIT Capital Partners Plc.

Hij is lid van het Regulatory Committee van de British Private Equity and Venture Capital Association. Daarnaast is hij Fellow aan de Association of Chartered Certified Accountants.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine duurzaam beleggen