Nieuws

Kor Bosscher naar Triodos Investment Management

Triodos Investment Management heeft Kor Bosscher benoemd tot Managing Director Risk & Finance.

Triodos Investment Management heeft Kor Bosscher benoemd tot Managing Director Risk & Finance. Hij volgt daarmee Laura Pool op, die Triodos IM in oktober 2017 heeft verlaten.

Kor Bosscher heeft verschillende rollen in de financiële sector vervuld, waaronder die van bestuurslid en statutair directeur.

Van 2008 tot 2016 was hij financieel directeur (CFRO) en lid van de hoofddirectie van MN. Voorafgaand aan zijn overstap naar Triodos Investment Management was hij CEO/CFRO bij iPension Solutions.

De Raad van Bestuur van Triodos Investment Management bestaat hiermee vanaf 1 maart uit de volgende bestuursleden: Marilou van Golstein Brouwers (Voorzitter van de Raad van Bestuur), Dick van Ommeren (Managing Director), Jacco Minnaar (Managing Director) en Kor Bosscher (Managing Director Risk & Finance).

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine ETF's