Nieuws

Deutsche AM wordt DWS

Deutsche Asset Management krijgt een andere naam. De binnenkort zelfstandige beleggingstak van Deutsche Bank heet vanaf het eerste kwartaal DWS.

Deutsche Asset Management (Deutsche AM) heeft vandaag aangekondigd verder te gaan onder de naam DWS. De naamsverandering wordt ingevoerd in het eerste kwartaal van 2018, samen met een nieuwe juridische structuur en een nieuw logo.

Deutsche AM maakt vandaag ook meer details bekend over de structuur van het management en de governance als de vermogensbeheerder binnenkort op zelfstandige basis verder gaat.

Bekende naam

“De naam DWS is al decennialang een vaste waarde in de Duitse thuismarkt. Het is een naam die staat voor stabiliteit, een sterk trackrecord en waarden als topkwaliteit, ondernemerschap, duurzaamheid en integriteit”, zegt Nicolas Moreau, hoofd van Deutsche AM.

De naamswijziging van alle juridische entiteiten en producten wordt in 2018 afgerond. De ETF’s blijven opereren onder de welbekende productnaam Xtrackers en de vastgoedactiviteiten onder de naam RREEF, maar worden wel gekoppeld aan het nieuwe wereldwijde merk.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie