Nieuws

Jacco Heemskerk Head of Investment Willis Towers Watson

Willis Towers Watson heeft Jacco Heemskerk, CFA, benoemd tot de nieuwe Head of Investment.

Hij geeft per 1 oktober leiding aan de investment consulting activiteiten in Nederland en gaat een belangrijke rol spelen in de uitbouw van deze divisie. Heemskerk gaat hiermee onderdeel uitmaken van het Leadership Team van Willis Towers Watson in Nederland.

Heemskerk was hiervoor uitvoerend bestuurder bij Stichting Pensioenfonds RBS Nederland. Tevens was hij voorzitter van het bestuur van Stichting Pensioenfonds Cindu International.

Daarnaast is Heemskerk voorzitter van CFA Society Netherlands, de beroepsvereniging van beleggingsprofessionals in Nederland. Heemskerk maakte carrière in de zakenbanken van achtereenvolgens ABN AMRO en The Royal Bank of Scotland.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Impact beleggen