Nieuws

Fidelity versterkt Europees vastgoedteam

Met drie benoemingen, in Nederland, Duitsland en Frankrijk versterkt Fidelity het Europese vastgoedteam.

Fidelity International heeft Maarten Frouws, Mirjam Raschka en Christopher Lyon Lynch aangenomen. De nieuwe gezichten zullen het vermogensbeheer en de beleggingsexpertise ondersteunen voor Fidelity’s groeiende portefeuille van commercieel vastgoed in de eurozone.

  • Maarten Frouws komt over van Bouwfonds Investment Management. Hij wordt beleggingsexpert bij Fidelity in Nederland, met als uitvalsbasis Amsterdam.
  • Mirjam Raschka, die bij Hannover Leasing vandaan komt, heeft ruim veertien jaar ervaring in het Europese vastgoed. Vanuit München zal zij de rol van fondsbeheerder voor Duitsland en Nederland op zich nemen.
  • Christopher Lyon Lynch ten slotte wordt fondsbeheerder voor Frankrijk en België, en werkt vanuit Parijs. Voorheen was hij aan de slag bij Ivanhoé Cambridge Europe.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Outlook 2022