Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals met elkaar in contact brengen. Van inzicht naar inspiratie. Ook partner worden? Wij vertellen u graag meer. Sluit
Nieuws

BNP Paribas AM koop belang fintechbedrijf

BNP Paribas Asset Management heeft een meederheidsbelang genomen in de Belgische fintechspecialist Gambit Financial Solutions.

Gambit, een spin-off van de universiteit van Luik blijft onafhankelijk en wordt de vaste leverancier van de retail- en vermogensbeheertak van BNP Paribas Group op het gebied van robo-advies-oplossingen, aldus Citywire.

De producten van Gambit zijn door de toezichthouder goedgekeurd en worden verkocht aan assetmanagers, banken en verzekeraars in België, Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland. 

Bij Gambit werken meer dan 50 mensen. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Outlook 2022