Nieuws

Meer dan twee miljard dollar in fixed income-fonds Goldman

Het Goldman Sachs Global Strategic Macro Bond Portfolio passeert de beheergrens van twee miljard dollar.

Het fonds is een macro-gericht, alternatief vastrentend beleggingsfonds, dat de visie weergeeft van het Fixed Income team van GSAM op wereldwijde rentetarieven, lokale valuta en opkomende marktschuld, met het doel absoluut rendement te creëren op de lange termijn.

De portfolio wordt beheerd door het team voor vastrentende alternatieve beleggingen, onderdeel van het bredere GSAM Fixed Income team, dat sinds 1988 portfolio’s voor vastrentende waarden actief beheert.

Het GSAM Fixed Income heeft meer dan 5500 miljard dollar aan activa onder toezicht, bestaande uit wereldwijde, regionale en nationale vastrentende- en valutaproducten.

De portfolio heeft een year-to-date-rendement van 1,95%, 5,64% over het afgelopen jaar en 2,48% op jaarbasis sinds de oprichting in oktober 2014 (Aandelenklasse basis dollar, per 30 juni 2017).

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Lees meer

Assetallocatie