Nieuws

Arnold Gast nieuwe CIO van Actiam

Arnold Gast is per 1 juni 2017 gestart als Chief Investment Officer (CIO) van Actiam.

Actiam heeft een nieuw directielid in het bestuur opgenomen. Arnold Gast is per 1 juni 2017 gestart als Chief Investment Officer (CIO). Hij zal in deze rol verdere invulling geven aan het verantwoorde beleggingsbeleid van Actiam.

Arnold Gast is bijna twintig jaar actief in de beleggingsmarkt. Zo was hij de afgelopen jaren als manager bij Delta Lloyd verantwoordelijk voor het opzetten van de Investment Office. Bij hetzelfde bedrijf vervulde hij posities als Head of Credits & Co-head of Fixed-income en Portfolio Manager Credits.

In de afgelopen vier jaar was Gast ook board member van het European Private Placement Association en vervulde hij de rol van Chairman of the Investor Advisory Board bij het Delta Lloyd Mezzanine Fund. Eerder werkte Gast bij ABN Amro Asset Management en startte hij zijn professionele loopbaan bij Theodoor Gilissen Bankiers.

Arnold Gast is afgestudeerd in de monetaire economie aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde zijn VBA opleiding af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie