Nieuws

André van den Heuvel naar ACTIAM

André van den Heuvel is per mei bij ACTIAM aangetreden als Head of Business Development.

Van den Heuvel is in deze rol eindverantwoordelijk voor institutionele relaties, distributiepartners, retail en marketing & communicatie. Hij zal zich richten op het verder versterken van de positie van ACTIAM, zowel binnen Nederland als internationaal. Voorheen was hij gedurende enkele jaren Head International Client Group en lid van de Management Board bij NN IP.

In die functie was hij verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Na zijn vertrek bij NN IP medio 2014 was hij de afgelopen jaren vanuit zijn bedrijf Hampton Advies zelfstandig adviseur voor verschillende opdrachtgevers waaronder Pensioenfonds Vervoer en KAS BANK.

Eerder in zijn loopbaan was hij Head Institutional Business Benelux en Managing Director bij BlackRock en daarvoor was hij Head Client Business en Head of Investment management bij F&C Nederland (nu BMO). Hij startte zijn professionele loopbaan bij Robeco als vastrentende belegger. Van den Heuvel is afgestudeerd in de economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie