Nieuws

Xtrackers nieuwe naam ETF's en ETC's Deutsche AM

Deutsche Asset Management heeft de merknamen van zijn ETF's en ETC’s (grondstoffenfondsen) geharmoniseerd tot Xtrackers.

Deutsche Asset Management heeft de merknamen van zijn ETF's en ETC’s (grondstoffenfondsen) geharmoniseerd tot Xtrackers.

Deutsche AM vervangt alle huidige fondsnamen die db X-trackers ETF’s of db-X ETC’s bevatten, door Xtrackers. De afgelopen twaalf maanden noteerde Deutsche AM een instroom van 2,7 miljard euro in zijn ETF’s en ETC’s De nieuwe merknamen zullen de komende negen maanden in de markt gezet worden, in overeenstemming met de toezichthouders.

In eerste instantie past Deutsche AM enkel het marketingmateriaal aan en dus nog niet de namen van de bedrijven die de fondsen uitgeven. Mocht Deutsche AM ook deze namen aanpassen, worden de aandeelhouders tijdig op de hoogte gebracht.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie