Nieuws

Deutsche AM verlaagt kosten ETF's

Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van zijn ETF-activiteiten verlaagt Deutsche AM de kosten van 28 db X-trackers.

Deutsche AM is zowel in Europa als wereldwijd één van de belangrijkste aanbieders van ETF’s, met een waaier van 300 producten die samen 70 miljard euro onder beheer hebben. Om de populariteit verder te verbeteren, heeft Deutsche AM de jaarlijkse all-in kosten van 28 ETF’s teruggebracht. De kortingen zijn aanzienlijk. Directe aanleiding van het prijzenfestival is de tiende verjaardag van de ETF-activiteiten van Deutsche AM in Europa.

Het gaat onder meer om trackers van indices zoals de MSCI Europe, MSCI Japan, MSCI Emerging Markets, Russell 2000 en de valuta-beschermende en niet-beschermende indices uit de S&P 500 reeks. Zie onderstaande tabel.

Manooj Mistry, hoofd voor passief vermogensbeheer EMEA bij Deutsche AM: “Ons doel is om onze klanten zeer efficiënte index trackers van hoge kwaliteit aan te bieden en om Deutsche AM goed te positioneren om de komende tien jaar ook weer een leidende ETF-aanbieder te zijn." 

Het ETF-prijzenfestival van Deutsche AM

Deutsche verlaagt prijzen van trackers
Klik op de afbeelding voor een grote versie

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie