Nieuws

Rabobank werkt samen met StartupDelta aan BV Nederland

Rabobank en StartupDelta gaan samenwerken om de concurrentie- en innovatiepositie van Nederland te versterken, en de beste plek van Europa te maken om een bedrijf te beginnen.

Rabobank en StartupDelta gaan samenwerken om de concurrentie- en innovatiepositie van Nederland te versterken. Het doel is om van Nederland het beste ecosysteem van Europa te maken om een bedrijf te starten, te laten groeien en te laten internationaliseren, aldus de twee partijen.

De bank wordt corporate partner van het StartupDelta-programma. Rabobank wil een belangrijke rol in innovatie en ondernemerschap spelen door het faciliteren van startups in hun zoektocht naar financiering, kennis en netwerken.

De bank is volgens Eufin ook gestart met Rabo Fintech Ventures, een investeringsfonds voor fintech-bedrijven die een bijdrage kunnen leveren aan de innovatiestrategie van Rabobank. Hierdoor kan de bank participeren en samenwerken met Fintech bedrijven.

Ook kent de bank concepten, zoals FoodBytes! en F&A Next waarbij startups en investeerders uit binnen- en buitenland samen worden gebracht.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Lees meer

Impact beleggen