Nieuws

Jacco Heemskerk nieuwe voorzitter pensioenfonds Cindu

Jacco Heemskerk, voorzitter van CFA Society Nederland, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van het pensioenfonds Cindu Internationaal.

Het bestuur van het pensioenfonds Cindu Internationaal heeft Jacco Heemskerk benoemd tot voorzitter. Hij volgt Rob van Pernis op, die elf jaar voorzitter is geweest en door de aangesloten werkgever is gevraagd plaats te maken.

Heemskerk is managing director van RBS Netherlands Pension Fund en de voorzitter van CFA Society Nederland. Ook schrijft hij columns voor IEXProfs. 

Het pensioenfonds Cindu International was voorheen verbonden aan het toenmalige concern Cindu Key & Kramer. Na het afstoten van Key & Kramer zijn de pensioenen van Koppers Netherlands (voorheen Cindu Chemicals) en Resinall Rütgers Resins nog aangesloten bij het pensioenfonds.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie