Nieuws

De Vries van KCM naar Triodos

William de Vries is sinds drie maanden in dienst van Triodos Investment Management als fondsmanager SRI beleggingsfondsen.

William de Vries is sinds drie maanden in dienst van Triodos Investment Management als fondsmanager SRI beleggingsfondsen. Hij gaat de vermogensbeheeractiviteiten die teruggehaald zijn bij Delta Lloyd verder uitbreiden. Behalve De Vries heeft Triodos ook Hans Stegeman van Rabobank binnengehaald.

De Vries werkte tussen 2007 en 2016 voor Kempen Capital Management (KCM), waar hij als in zijn laatste functie als hoofd core fixed income verantwoordelijk was voor het beheer van de staatsobligatieportefeuilles. Daarnaast was hij lid van het LDI-comité en adviseerde hij over renterisico’s.

De Vries was tussen 2006 en 2007 director bij BlackRock en bekleedde tussen 2005 en 2006 dezelfde functie bij Merrill Lynch Investment Management. Tussen 1999 en 2005 was hij hoofd beleggingen bij het Philips Pensioenfondsen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine ETF's