Nieuws

Van Olst en Moens verlaten Fidelity

Paul van Olst en Martijn Moens verlaten Fidelity bij een reorganisatie van de sales- en marketingafdeling in Nederland.

Paul van Olst en Martijn Moens verlaten Fidelity bij een reorganisatie van de sales- en marketingafdeling in Nederland. 

Paul van Olst, die bijna vijftien jaar verantwoordelijk is geweest voor de distributie van Fidelity in Nederland, vertrekt naar aanleiding is een reorganisatie van de sales- en marketingafdeling bij de Nederlandse landenorganisatie. Van Olst wordt niet vervangen. 

In de marketingafdeling van de Nederlandse landenorganisatie wordt ook gesneden, daardoor verliest ook Martijn Moens zijn baan. Hij is verantwoordelijk voor de marketing in de Benelux.

Paul van Olst staat tot nu toe op onze lijst van Dutch Investment Influentials, de meest invloedrijke professionals in de beleggingsindustrie. Of hij op de lijst blijft, hangt af van zijn nieuwe baan. 

Overigens is Fidelity niet de enige buitenlandse partij die in NL in het personeelsbestand knipt. Zo heeft Franklin Templeton bijvoorbeeld geen marketing en PR-afdeling meer in NL. Dat wordt nu vanuit Brussel gedaan. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine ETF's