Nieuws

Dudley Keiller CTO bij ACTIAM

ACTIAM heeft Dudley Keiller aangesteld als CTO om de nieuwe strategie uit te rollen.

ACTIAM heeft een nieuw directielid in haar bestuur opgenomen. Dudley Keiller is gestart als Chief Transformation Officer (CTO). Dudley Keiller is opgeleid tot accountant, als ACA, aan het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales.

Keiller startte zijn carrière als auditor, onder meer bij PwC en Pearson. Vervolgens werkte hij als Global Head of Accounting bij ABN AMRO en als Global Controller bij ING Investment Management (NN IP). De laatste jaren werd Keiller bij NN IP aangesteld als Chief Financial Officer.

Bij ACTIAM zet Keiller als Chief Transformation Officer het bedrijf klaar om de nieuwe strategie verder uit te rollen. Onderdeel daarvan is het faciliteren van de groei van het bedrijf vanuit zijn financiële en industrie-expertise.

Het directieteam bestaat per 31 maart 2017 uit Hans van Houwelingen (CEO), John Shen (CRO) en Dudley Keiller (CTO). ACTIAM werkt aan de toetreding van een CIO tot het directieteam.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie