Nieuws

Franse beleggers kopen puts

Nu de CAC40 bijna op het hoogste punt sinds 2015 staat en Marine Le Pen terrein wint, kopen meer Franse beleggers putopties.

Nu de CAC40 bijna op het hoogste punt sinds 2015 staat en Marine Le Pen terrein wint, kopen meer Franse beleggers putopties, aldus Bloomberg

Onder Franse beleggers neemt de nervositeit snel toe. Het aantal uitstaande putopties staat om en nabij een tweejarig record vergeleken met callopties. De eerste ronde van de presidentsverkiezingen is op 23 april, de tweede ronde op 7 mei. 

Lees ook: Onzekerheid in Europa al ingeprijsd

De nieuwste peilingen laten zien dat de populistische kandidaat Marine Le Pen stemmen wint ten koste van de republikeinse kandidaat Francois Fillon en de onafhankelijke kandidaat Emmanuel Macron.

 

Lees ook: Beleg als een toerist in 2017

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie