Nieuws

Wim Henk Steenpoorte naar APG

Wim Henk Steenpoorte wordt per 1 maart 2017 COO ad interim bij APG Groep.

APG Groep (APG) maakt vandaag bekend dat Wim Henk Steenpoorte per 1 maart 2017 wordt aangesteld als COO ad interim. Steenpoorte zal als waarnemer de belangrijkste taken van Mark Boerekamp op zich nemen onder eindverantwoordelijkheid van bestuursvoorzitter Gerard van Olphen.

Steenpoorte heeft ruime ervaring als bestuurder in de financiële en verzekeringswereld. Van 2015 tot 2017 werkte hij als onafhankelijk managementadviseur en toezichthouder. Tussen 2001 en 2015 vervulde hij diverse management- en bestuursfuncties bij SNS en VIVAT, waarvan de laatste vier jaar als lid van de raad van bestuur (CTO en CEO Verzekeraar).

Wim Henk Steenpoorte studeerde bedrijfskunde en behaalde later een Master Informatiemanagement aan de Universiteit van Amsterdam.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine duurzaam beleggen