Nieuws

Houtveen naar Aberdeen AM

Hennie Houtveen is op 1 januari 2017 hoofd asset management & transacties Nederland bij Aberdeen Asset Management.

Hennie Houtveen is op 1 januari 2017 hoofd asset management & transacties Nederland bij Aberdeen Asset Management. Hij volgt Mark Tordoir op die deze functie de afgelopen twee jaar vervulde.

Houtveen rapporteert aan Bernd Bechheim, head asset management & transactions voor continentaal Europa. Hij zal zich richten op het optimaliseren van de Nederlandse vastgoedportefeuille en de acquisitie van vastgoed voor de fondsen Aberdeen-fondsen. De Britse vermogensbeheerder wil een Europees woningfonds lanceren.

Houtveen werkt sinds 1988 in de vastgoedsector. Hij is begonnen bij Royal Haskoning DHV, en was daarna werkzaam bij het Spoorwegpensioenfonds, Nothenius Panhuyzen Makelaars, Meeus Group, WPM Planontwikkeling en Vasloc. De afgelopen acht jaar was hij portfoliomanager bij NS Stations. en het commercieel vastgoed van NS.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine ETF's